1.3.2011

Haters Gonna Hate

It's my holiday now for God's sake..!  

My family headed to "the big city" Helsinki at 10 am.  
I woke up to do brownies. Half of them eaten now.

Then just hanging in front of my laptop and tapping some job applications for hours. I feel like writing 50 instead those few ones. -.-  Frustrating and slooooooooooooow!
What next? I have holiday for the week and most plans are concentrating on sewing. Something to say later again hopefully, I feel like relaxing all the time. ;)

P.S. The best feeling in the world, you know what is it? It's the feeling you recall something you loved to do a long while since. I'm happy I started drawing again because it feels... So good, so good!

5 kommenttia:

 1. your drawings are amazing!
  please bake a cake to me sweetheart <3<3 haha
  xx

  VastaaPoista
 2. wouw thanks !
  i've never received so cute and meaningful comments :)
  it makes me really blush :)

  i like your blog, the drawing are amazing !
  keep on doinf (;

  **
  C.

  VastaaPoista
 3. Wow! thoose brownies looks soooo good! :)
  Love your drawings, they are great :)
  Thanks for your comment!!

  //Simone.
  www.aheartwithfashion.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Mullakin on aina sillee, että pidän pitkän tauon piirtämisstä, mutta sitten kun alotan taas piirtämisen niin se on niin kivaa. Muute mihin ajattelin lähettää työhakemuksia? :)

  P.s. vastaampa nyt sihen sun kysymykseen. Eli se xoxo koru ei ole mun tekemä, se on seppälästä. Ja mulla oli kynsissä seppälästä ostettua kynsilakkaa, minkä merkkiä en nyt muista ja kynsieni päälle laitoin viellä sellaista kimallekynsilakkaa minkä ostin täältä Tunisiasta.

  VastaaPoista
 5. Big thanks, Amalie S.D., C. and Simone, for comments! ;)

  @Salha: Hakemuksia on lähtenyt kassatöihin moneen kauppaan, pari hakemusta Plantageniin, S-ryhmälle (olin siellä viime kesänä, niin toivon nappaavani...), pariin kahvilaan (/vakipaikka Coffee Houseen ofc!)... Vaatekaupat eivät ota kuin 18-vuotiata, mutta toivottavasti vielä jonnekin raivaan tieni. ;)

  VastaaPoista